Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Shanina O$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Shanina O. 
Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough [Електронний ресурс] / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.967 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Haliasnyi I. 
Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements [Електронний ресурс] / I. Haliasnyi, T. Gavrish, O. Shanina // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 1(3). - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_1(3)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 955.254 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Makhmudov F. 
Justification of safe shelf life of whole wheat flour of various sizes depending on the processing method [Електронний ресурс] / F. Makhmudov, S. Azimova, M. Kizatova, A. Iztayev, O. Shanina // Eastern-European journal of enterprise technologies. - 2022. - № 5(11). - С. 29-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2022_5(11)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 262.191 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського